Видання матеріалів конференції

Видання матеріалів конференції

За результатами конференції будуть опубліковані тези доповідей, збірник статей “Сучасні інформаційні системи” і видана колективна монографія (мови: українська, англійська, російська).

Автори опублікованих матеріалів несуть самостійну, повну відповідальність за відсутність плагіату у будь якій формі, за дотримання авторських прав, за підбір, точність наведених фактів, цитат, даних, власних імен та інших відомостей. Друковані матеріали конференції подаються мовою оригіналу та в авторській редакції. Науковий комітет конференції не обов’язково поділяє погляди авторів матеріалів. Науковий комітет конференції може без додаткових поясненьвідхилити матеріали в разі невідповідності тематики, неналежного оформлення, інших порушень умов подання матеріалів на конференцію.

Вимоги до оформлення тез доповідей

Параметри сторінки (відступи від краю): зліва – 2,5 см; праворуч – 2,0 см; зверху – 2 см; знизу – 2,5 см.

Формат аркуша: А4 (21 × 29,7 см).

Шрифт тез – Times New Roman; накреслення – пряме; кегль – 10 пт міжрядковий інтервал (множник) – 1. Текст тез розташовується в дві колонки однакової ширини – 8 см, відстань між стовпчиками – 0,5 см; відступ першого рядка абзацу – 0,75 см; вирівнювання – за шириною. Слід не використовувати для форматування тексту пропуски, табуляцію тощо. Не встановлюйте ручний перенос слів, також не використовуйте колонтитули. Між значенням величини та одиницею її вимірювання ставити нерозривний пропуск (Ctrl + Shift + пробіл). Сторінка тези доповіді заповнюється повністю. Об’єм тез – одна повна сторінка. Набір формул: редактор формул Ms Equation. Не слід використовувати для набору формул графічні об’єкти, кадри і таблиці.

Література оформлюється відповідно до IEEE Style.

Рубрикація тез доповідей повинна містити наступні дані:

  1. УДК (вирівнювання по лівому краю);
  2. Назва тез, (текст жирний, вирівнювання по центру);
  3. Прізвище та ініціали автора (чи співавторів), посада, науковий ступінь та вчене звання (для студентів вказати номер курсу), E-mail (вирівнювання по центру);
  4. Для студентів та аспірантів обов’язково вказати наукового керівника – його прізвище та ініціали, посаду, науковий ступінь і вчене звання (вирівнювання по центру);
  5. Назва ВНЗ та місто, де працює/навчається автор(и) (курсивом, по центру);
  6. Основний текст тез (вирівнювання за шириною);
  7. Список літератури (не обов’язково) (вирівнювання за шириною).

До участі у конференції приймаються матеріали, які раніше не публікувалися. Подані матеріали повинні бути ретельно вичитані, оскільки додатково не редагуються.

Приклад оформлення тез доповідей: ПРИКЛАД ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ 2020.doc

Колективна монографія

В рамках проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційна безпека та інформаційні технології» пропонується взяти участь у колективній монографії за наступними напрямками:

  1. Інформаційна безпека держави, суспільства та особистості.
  2. Програмування та інформаційно-комунікаційні технології.
  3. Інформаційні технології в економіці,  медицині та освіті.

Обсяг публікації: 1 друкований аркуш (16 сторінок тексту включно
з літературою).

Мова монографії: українська, англійська, російська.

За вміст публікації відповідальність несе її автор, а також граматичні та орфографічні помилки.

Кількість авторів в однієї публікації не більше 2 (обов’язкова публікація тез у збірнику конференції). Тези та публікації треба надати до організаційного комітету конференції до 1 березня 2020 р.
Вартість монографії 360,00 грн. за два примірника (одна публікація 180,00 грн.).

Вимоги до оформлення колективної монографії: Монографія 2020 ukr.doc

Збірник статей “Сучасні інформаційні системи ”

Журнал «Сучасні інформаційні системи» є міжнародним науковим рецензованим виданням.

Засновник: Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”.

Мова видання: змішаними мовами – українська, російська, англійська.

Збірник занесений до “Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук” (технічні та військові науки), затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 29.12.2014 № 1528 (із змінами від 22.12.2016 № 1604).

Мета видання: у Збірнику публікуються результати досліджень з розробки нових інформаційних технологій як для рішення традиційних задач збору, обробки та відображення даних, так і для побудови систем обробки інформації у різних проблемних галузях. Збірник призначений для наукових працівників, викладачів, докторантів, ад’юнктів, аспірантів, а також курсантів та студентів старших курсів відповідних спеціальностей.

Вартість публікації: 50 грн. за одну сторінку в форматі Збірника.

Вимоги до оформлення статті: Правила оформлення статті

С